où la beauté commence!

Modele unghii de toamna 2017

Modele unghii de toamna 2017

Modele unghii de toamna 2017

Desi manichiura français nu mai este atat de populaireun Cum era in anii 2000, aceasta totusi a reusit sa devina un clasic. In plus, maestrii Industriei unghiilor Lucrezia constant la Design, venind cu noi variante ALE « zambetului ». Dans sezonul toamna-iarna 2017-2018, acestia au renuntat forme neobisnuite, « zambetul » ramane o forma Clasica, Dar mai Larga, pana la mijlocul Palatului unghial. Unghiile in Stil ombre nu se vor demoda niciodata. A sosit momentul sa renunti la pastelurile de toamna si sa le inlocuiesti cu tonurile de Cherry. Asocierea nuantelor de Rosu si MOV, Desi nu pare a fi cea mai potrivita, este efectiv explosive si recomandata pentru aceasta toamna. Galerie Foto cu cele mai Frumoase modele de manichiura pentru toamna anului 2017. Lasa-te inspirata de aceste imagini si Poarta toamna PE unghiile conte. Atunci cand Vine vorba de modele, wvncc grafice Raman la Mare cautare.

Modelele Care au defilat PE podium au purtat in continuare mult iubitele cercuri, Linii, carouri si wvncc de semiluna. Si unghiile cu aspect de Marmura Raman la Mare cautare si dans acest Sezon. Aspectul RECE, le visage potrivite pentru toamna 2017. Logomania impotriva minimalismului total – in sezonul toamna-iarna 2017-2018 manichiura este departe de solutiile clasice. Desi, récente, diferit ère totul. Antérieur, PE timpurile manichiurii franceze si acoperirilor monocromatice, viata Era mai usoara. Nu Era necesar sa te deranjezi cu combinatii de Culori si sa inventezi MODELE originale – o forma Perfecta a unghiilor si o Oja de înaltă calitate si te puteai considéra un Guru in Materie de Unghii. Acum, Moda oblia sa adaugi manichiurii stralucire si dinamism. Manichiura la Moda in sezonul toamna-iarna 2017-2018 inclure dans sine foarte multe tendinte, de aceea sarcina initiala este sa gasiti CEEA CE va este PE plac. Pentru crearea unui design original nu este neaparat sa utilizati tehnici Complicate, este suficient sa puneti fantezia in miscare si preamarim de Arta vor avea un Mare succes. Manichiura cu violet și Alb se numără printre cele mai interesante combinații de nuanțe de Unghii DIN toamna 2017.

Aceasta se potrivește femeilor misterioase Care adoră articolele de îmbrăcăminte închise la culoare, Dar Care preferǎ să se evidențieze prin Pete de culoare, adesea reprezentate de nuanțe vibrante, precum Roz sau Lila. La sfarsit de 2017 este la Mare cautare si français-UL, Insa nu cel Cuminte, clasic. Tendintele in Moda ne Arata cum sa ne JUCAM cu el pentru a fi in continuare atractiv. Putem de exemplu sa optam pentru un français dans « V », sau unul inversat. INSA la Mare cautare este français-UL facut atat la baza unghiei, cat si la Varful EI. Modelul vitraliu este cea mai noua Moda in Materie de Unghii. Aceasta imitations PE unghiile conte aspectul geamurilor vitraliu. Este recomandat sa folositi Culori Care se asorteaza cu acest anotimp mohorat si ploios. Pentru un efect wow si mult mai interesant, ITI sugeram sa folosesti Poutine Glitter. Dans acest caz, unghiile contenu au cum sa treaca neobservate. Auriu rose.

Unghiile cu Luciu ca de oglindă au fost Marele Trend al acestui an. tendința se menține și toamna aceasta, Dar spre deosebire de auriul și argintiul Care au făcut Furori pana acum, o nuanță interesantă de auriu rose devine vedeta acestui Trend. Manichiura multicolorA dupa Feng Shui, Cu evidentierea uneIA sau a doua Unghii Este, de asemenea, dans Lista tendintelor de Moda pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018. Doar ca daca ère antérieure la Moda sa scoatem in evidenta degetul inelar si cel Mijlociu, acum accentul a fost Mutat PE degetul aratator. Acesta se poate deosebi pur si simplu printr-o Alta culoare, decorat cu sclipici sau desenat. Aplicații metalice. Manichiurile insuffler de bijuterii ar putea fi desemnate trendul esențial al sezonului toamnă 2017. IAR aplicațiile în tonuri metalice de auriu, argintiu, cupru sau Bronz vor transforma orice manichiură Într-una elegantă și rafinată.

Author Info

admin